Latest events

Good Company

Siden vores spæde start på Gammel Strand har vi været på lidt af en rejse. En rejse, hvor vi altid har ønsket at give den bedst mulige oplevelse til dig – vores gæst. Det er i vores DNA, og det kan afspejles i vores råvarer, vores cocktails, og på den måde som vores personale altid stræber efter at få dig til at føle dig hjemme.

Med andre ord, så ønsker vi at være GODE!

Grab ’em by the buns

Det tog et år for os at finde den perfekte kartoffelsort til vores økologiske fritter. Omtrent den samme tid har vi brugt på at perfektionere opskriften på vores økologiske boller – ikke fordi vi er langsomme, men blot fordi at vi stræber efter den bedst mulige kvalitet. I tæt samarbejde med vores venner fra Jalm&B har vi fået udviklet fem fantastiske boller; Classic Sesame, Sweet American, Whole Grain, Vegan og Gluten-Free. Hvilken er din yndlings?

Smiley Scheme

Vi tager hygiejne alvorligt, og vi er glade for at kunne bidrage til viden omkring den måde, vi behandler vores råvarer mm. på.

Du kan læse om alle vores restauranter anmeldelser HER.

GDPR

VI BESKYTTER DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER!

Jævnfør EU’s data regulering (GDPR), som trådte i kraft d. 25. Maj 2018, har du garanteret modtaget et hav af e-mails. Selvom vores mål et at gøre din tid herinde så simpel som muligt, så vil vi alligevel gerne bede dig om at gennemgå de vedhæftede informationer.

Jobs

”Teamwork makes the dream work”. Det er filosofien hos Cock’s & Cows, som skal være med til at give alle vores gæster den bedst mulige oplevelse. Vi er derfor altid åbne på at modtage nye medlemmer til familien, som ønsker at støtte op om selvsamme. Både del- samt fuldtids ansatte søges.

Er du jobsøgende? Så send os din ansøgning her.