Cock’s & Cows Aarhus
Cocktail Bar
Søn - Tor: 17:00 - 22:00
Fre - Lør: 12:00 - 00:00
Køkken
Søn - Tor: 17:00 - 21:00
Fre - Søn: 12:00 - 22:00
Book bord
Take away
Events

Cock’s & Cows – din lokale burger restaurant Aarhus

Elsker du cocktails og burgere, så er Cock’s & Cows stedet for dig!

Skyl en saftig burger ned med en delikat cocktail lige ved siden af åen ved Åboulevarden 9 i Smilets By – og rund det hele af med en omgang petanque.

Læn dig tilbage og slap af, mens køkkenet kreerer alt fra burgere og salater til snacks og heldige pomfritter. Vi holder gang i musikken, så du kan holde gang i fødderne, mens du spiser. Afslut dit måltid med en ofring til den søde tand, og find en ny favorit hver gang på vores dessertmenu. Du har fortjent det. Fordi Cock’s & Cows er din lokale burger restaurant Aarhus.

Har du lyst til burger i Aarhus – men på en helt anden location? Frygt ej! Vi tilbyder også take away på restauranten i Aarhus. Kig forbi, hent din burger of choice, og nyd den hjemme hos dig selv, langs åen eller et helt tredje sted i Smilets By.

Hos Cock’s & Cows Aarhus kan du også holde din helt egen fest! Mulighederne er nærmest grænseløse – ”It’s Our Place, but Your Party!”. Og du kan få op til 17 gæster med i vores Party Room – eller overtage hele restauranten inklusiv terrassen for en aften! Nyd al fresco cocktails sammen med dine venner – vi har plads til 100 af slagsen.

Cocktail og burger Aarhus – ét og samme sted

Selvfølgelig hænger burgere og cocktails lige så uløseligt sammen som smil og Aarhus. Derfor har vi samlet de bedste burgere og køligste cocktails under ét og samme tag. I køkkenet står vores burger-kokke klar til at flippe de saftige bøffer på grillen, mens vores bartendere shaker cocktails og blander drinks bag baren. Er du mere til det lette, har vi også altid starters og salater. Uanset om du er til burger og Basil Grande eller veggie sticks og vand.

Råvarerne er altid friske og bæredygtige, bøfferne er fremstillet af dansk frilandskvæg, og grøntsagerne er 100 % økologisk dyrkede hos Aarstiderne. Og bollerne er bløde, som de skal være – uanset om du er til Cock’s & Cows signaturbolle, vores ærkeamerikanske søde variant eller vores fuldkorns eller glutenfri boller.

Udforsk burger-menuen, og forkæl dine cravings med Cock’s & Cows-klassikere som The Governator, Zé Brazil eller Cheese ‘n’ Smoke. Varm dig med en kop latte, når kulden bider sig fast i den jyske hovedstad. Eller nyd en iskold cocktail på de hede dage, når solen kaster sine stråler i Aarhus å.

Vi er her for dig hele året – når du er cocktail-tørstig eller sulten efter en burger i Aarhus. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores burger restaurant Aarhus.

Book et bord i vores burger restaurant i Aarhus

Book et bord, hvis du vil kigge forbi til burger Aarhus – eller dump ind på din slentretur langs åen, og få styr på væskebalancen med en kold cocktail.

Skal Cock’s & Cows lægge lokaler til din næste fest, så kontakt os, og fortæl os om dine ønsker.

Kontakt cocks & Cows Aarhus
Find os her