Cocks & Cows Amager
              KØKKEN
Søn - Tor: 16.00 - 21.00 
Fre: 16.00 - 21.30
Lør: 12.00 - 21.30

BAR
Søn - Fredag: 16.00 - 22.00
Lørdag: 12.00 - 22.00

Book bord Take away Events

Cock’s & Cows – din burger restaurant Amager

Elsker du cocktails og burgere, så er Cock’s & Cows stedet for dig.

Cock’s & Cows Prags Blvd. har været hele Amagers burgersted på hjørnet af Prags Boulevard og Amagerbrogade siden 2017. Her finder du den velkendte Cock’s & Cows atmosfære komplet med en velassorteret cocktailbar, venlig service, store velbelyste lokaler, åbent køkken, unikt interiør, lækre cocktails og den bedste burgermenu i byen.

Sæt dig tilbage og slap af, mens køkkenet tager sig af at fremtrylle alt fra burgere og salater til snacks og heldige pomfritter. Vi sørger for at holde musikken kørende, så du har noget at vippe med fødderne til, mens du spiser. Afslut dit måltid med en ofring til den søde tand, og find en ny favorit hver gang på vores dessertmenu. Du har fortjent det. Fordi Cock’s & Cows er din burger restaurant Amager.

Har du lyst til at nyde vores burgere derhjemme, så bare rolig. Vi tilbyder også take away på Amager.

Skal du holde fest, så er Prags Blvd. klar til at tage imod dig og dine gæster. Mulighederne er nærmest endeløse – ”It’s Our Place, but Your Party!” – Slå dig løs i tre enestående lokaler med plads til op til 70 gæster. Besøg vores Selskabsside for at læse mere om mulighederne.

Cocktails og burgere Amager

Cock’s & Cows Prags Blvd holder til lige i hjertet af Amager – AKA Københavns Manhattan. Og med placeringen ud til den pulserende Amagerbrogade er vi nemme at finde, uanset om du kommer med metro, bus, bil eller cykel – og uanset om du er i humør til noget læskende og let, eller du bare craver en burger med 100 % dansk fritgående oksekød.

Kig forbi i frokostpausen om mandagen, og få en god start på ugen i de varme og venlige omgivelser. Smid cyklen ude foran, og besøg os på vej ind til byen eller på vej hjem fra en hed dag på Amager Strandpark. Eller få stillet sulten og varmet ørerne op inden aftenens koncert foran Amager Bios højtalere et stenkast fra restauranten. 

Som din lokale burger restaurant på Amager er vi her for dig året rundt – når du vil varme dig med en kop kakao eller latte på en kold mandag, når du trænger til en læskende cocktail på en skoldhed fredag, eller når du bare søger en solid og veltilberedt burger på Amager.

Book et bord

Selvfølgelig kan du få både burger og cocktail hos Cock’s & Cows Prags Blvd – og uden at være alt for cocky, tør vi godt kalde dem nogle af de bedre af slagsen. 

Men vi er meget mere end blot en burger restaurant på Amager med cocktails på menukortet. Her er der også plads til kreativitet. Du kan for eksempel invitere venner og familie til fest i en af vores festlokaler og afprøve jeres evner som burger-byggere.

Er dine ønsker mindre beskedne? Så book et bord, og kig forbi til burger på Amager.

Kontakt cocks & Cows Amager
Find os her