Cocks & Cows Københavns lufthavn
Åbningstider                      (Åbner igen 4. april 2022)
Alle dage: 7.00 - 19.00

Fra 16. maj:
Søndag - Fredag: 6.00 - 21.00
Lørdag: 6.00 - 20.00 
Book bord Take away Events

Cock’s & Cows – burger restaurant Kastrup Lufthavn

Har du rejsefeber, og elsker du cocktails og burgere? Så er Cock’s & Cows burger restaurant Kastrup Lufthavn stedet for dig.

Med placeringen i Terminal 2 er vi et perfekt match for dig, der er rejselysten – uanset om du er kød-connaisseur, veganer, vegetar eller bare i humør til en cocktail. For menukortet hos Cock’s & Cows i lufthavnen byder på alt fra juicy burgere, over lette salater til en bred palette af eksotiske drinks og cocktails, der helt sikkert matcher din rejsedestination.

Kig forbi, og hæng ud i den velkendte Cock’s & Cows atmosfære – med venlig service, unikt interiør og en ung og international vibe, der matcher den kosmopole stemning i lufthavnen helt perfekt. Og selvfølgelig holder vi musikken kørende, så du kan holde dig på vingerne og få gang i fødderne og blod til benene efter den lange flyvetur.

Kom ned på jorden med en burger – eller hold dig flyvende med en cocktail

Vores cocktails flyver over baren, og burgerne er så gode, at du næsten håber, dit fly bliver forsinket, så du kan nå bare én til. Du er garanteret en sikker flyvning og en smooth landing, når du besøger Cock’s & Cows Airport.

Sammensæt din egen morgenmadstallerken, snup en morgenburger med pocherede æg, prøv vores veganske toast eller vælg en Cock’s & Cows klassiker fra menuen. Der er intet “mellem" over en mellemlanding hos os, når vi serverer opkvikker eller en nervedulmer på is til de knap så flyveglade.

Kickstart feriestemningen med en Elke Sommer, allerede inden du boarder flyet på vej mod varmere himmelstrøg. Gå ombord i The New Yorker – komplet med skiveskåret chili- og hvidløgsmarineret steak – inden flyet vender snuden mod JFK. Eller lad som om, du allerede er landet i vores lækre loungeområde.

Blev du forsinket i security, fordi en eller anden havde glemt en cola i tasken? Tag det roligt. Vi tilbyder også take away. Bestiller du på restauranten, har vi din ordre klar og parat til feriestart, inden du kan nå at sige ”this is your pilot eating…”

Vi er din burger restaurant i Kastrup Lufthavn, og vi er her for dig – uanset om du trænger til at lande og komme ned med en solid burger, eller du vil sendes afsted og holde dig flyvende med en kølig cocktail.

International stemning – lokale råvarer

Burgeren er næsten så amerikansk, som noget kan være. Og du finder næppe en mere international stemning i Danmark, end du gør i lufthavnen.

Vores råvarer er derimod danske – og økologien og bæredygtigheden er altid i centrum. Besøger du Cock’s & Cows i lufthavnen, kan du derfor være sikker på, at den 180 gram tunge bøf i burgeren kommer fra 100 % dansk frilandskvæg – og at grøntsagerne mellem de bløde boller er 100 % økologisk dyrkede fra Aarstiderne.

Drop by and fly, eller find dig til rette efter den hårde landing med en velfortjent cocktail eller en velstegt burger.

Vi ses hos Cock’s & Cows – din cocktailbar og burger restaurant i Kastrup Lufthavn.

Kontakt cocks & Cows Københavns Lufthavn
Find os her