Cocks & Cows Kødbyen
Torsdag: 16.00 - 22.00
Fre - lør: 15.00 - 22.00

Bemærk: Pt. lukket pga. ombygning 
Book bord Take away Events

Cock’s & Cows – din burger restaurant Vesterbro

Elsker du cocktails og burgere, så er Cock’s & Cows Kødbyen stedet for dig!

Restauranten ligger lige i hjertet af Kødbyen, hvor byens hippeste og hotteste slår deres folder i autentiske omgivelser. Her danner de gamle bygninger rammen om nogle af byens fedeste spisesteder – og vores burger restaurant Vesterbro er en af dem. Hos Cock’s & Cows Kødbyen kan du spise bundsolide burgere og nippe til cocktails i lokaler med et industrielt særpræg domineret af et råt og rustik look med retro-nuancer på vægge og i møbler.

Men Cock’s & Cows Kødbyen er mere end en burger restaurant på Vesterbro med en fancy adresse. Her kan du også hænge ud i baren og dykke ned i kædens største drinks- og cocktailmenu. Bag baren står vores bartendere klar til at ryste cocktails ud af ærmet. Og jo, de er nok lidt sultne efter opmærksomhed og måske en smule cocky, vores kære barpersonale. Til gengæld lover vi, at de kvitterer med et smil og en af byens cocktails – og at dit fokus vil være på indholdet i glasset, når først din cocktail er langet over baren.

Kig forbi til burger Vesterbro – også om natten

Vi kan næsten ikke vente med at byde dig velkommen til både cocktail og burger på Vesterbro. Varm op til byturen på Bakken eller en af Kødbyens andre gå-i-byen-steder – eller bliv hængende hele aftenen. Du løber næppe tør for drinks – og cocktailbaren holder åbent til 02:00 fredage og lørdage.

Har du fået munchies efter at have udforsket drinks- og cocktailmenuen? Eller vil du bare komme tømmermændene i forkøbet? Ingen alarm. Som den eneste Cock’s & Cows har restauranten i Kødbyen #NATMAD fra 22:30 til 01:30. Vi er din cocktailbar og burger restaurant Vesterbro, og vi har din ryg året rundt – uanset om du er til en solid burgermenu, glaserede spareribs eller cocktails med Cock’s & Cows-flavor.

Har du lyst til en burger på Vesterbro – men måske i mere hjemlige rammer? Bare rolig, vi tilbyder også take away.

Burgere med kvaliteten i centrum

Selvom vi ikke er blege for at tale varmt om vores store udvalg af drinks og cocktails, kan

vi ikke komme udenom burgerne. Og det kan du nok heller ikke, når du først én gang har forkælet dine smagsløg med en af vores saftige, 180 gram tunge bøffer fremstillet af oksekød fra danske, fritgående køer. Og så har vi burgerboller til lige netop din smag – uanset om du er til den søde amerikanske sesamvariant, vores helt egen signaturbolle, den grove fuldkornsversion eller den 100 % glutenfri udgave.

Og selvom vi bor i Kødbyen, er vi selvfølgelig ikke gået på kompromis med kvaliteten af grøntsagerne. Derfor er Aarstidernes friske og sprøde økologiske grøntsager som sædvanligt at finde i vores burgere. Cock’s & Cows Kødbyen er et sikkert valg, når du craver en autentisk burger på Vesterbro.

Book et bord – eller hele restauranten

Er du på udkig efter en seriøs burger Vesterbro? Eller er det cocktails, der frister?

Book et bord i dag – eller kontakt os, hvis du vil leje vores lokaler til et brag af en privatfest i en af byens mest trendy kvarterer.

Kontakt Cocks & Cows Kødbyen
Find os her