Cocks & Cows Lyngby
              KØKKEN
Søn - Tors: 11.30 - 21.00
Fre - Lør: 11.30 - 21.30

BAR
Søn - Tors: 11.30 - 22.30
Fre - Lør: 11.30 - 00.00

Book bord Take away Events

Cock’s & Cows – din burgerrestaurant i Lyngby

Elsker du cocktails og burgere, så er Cock’s & Cows stedet for dig. Vores menukort byder på alt fra saftige burgere til velrystede cocktails og spændende specialøl.

Cock’s & Cows Lyngby er det seneste skud på stammen af restauranter. Som sædvanligt har vi sammensat en menu med bæredygtighed, økologi og kvalitet i centrum.

Og du er inviteret. Her er ingen whiskeybælte-attituder og nordsjællandsk cockiness – tværtimod. Drop forbi til en kop kaffe på slentreturen ned ad Lyngby Hovedgade. Dulm nerverne med en cocktail eller en drink ovenpå shopping-strabadserne i Lyngby Storcenter eller Magasin. Eller kast dig over din foretrukne burger fra menukortet. Vi holder gang i musikken, så du kan vippe lidt med fødderne, mens du venter på din burger eller lader dine smagsløg forføre af en Quince Swizzle eller en anden cocktail.

Kom og slap af, mens personalet fremtryller menuer og drikkevarer lige efter din smag. Vi står klar til at jonglere med dine ønsker – uanset om du trænger til at stille den lille sult med en af vores snacks eller til at gå all in med en saftig burger. Er du mere til en let salat, kan vi selvfølgelig også klare det. Men vi lover, at vi ikke dømmer, hvis du har ekstra plads i dessertmaven til noget sødt. Vi er din burgerrestaurant i Lyngby – det eneste vi ikke har plads til er fordomme om dine madvaner. Vil du hellere nyde vores burgere hjemme hos dig selv, er der ingen alarm. Vi tilbyder også take away burger i Lyngby.

Cocktail og burger hos Cock’s & Cows I Lyngby

Det kan godt være, at Lyngby kun ligger små 10 minutters kørsel fra København, men der er ikke meget trist og mennesketom forstad over byen. Tværtimod byder Lyngby på en energi og en nerve, som de færreste forstæder kan prale af. Fredag og lørdag aften summer gader og stræder af liv og kultur- og madglade mennesker, ligesom det lokale spillested, Templet, lokker musikelskere fra nær og fjern til.

Der er altså masser af gode grunde til at blive hængende i lokalområdet i stedet for at hoppe på S-toget ind til centrum – men Cock´s & Cows’ burgere er nok en af de bedre. Som altid kan du få styret dine kød-cravings med vores 180 gram tunge bøffer fremstillet af kød fra fritgående danske køer. Og grøntsagerne er altid økologiske og sprøde – direkte fra Aarstiderne.

Vi holder køkkenet og ikke mindst baren åben for dig, når du trænger til en burger, eller når du får lyst at nippe til en cocktail på fortovet foran restauranten.

Som din lokale burger restaurant i Lyngby står vi klar til at byde dig velkommen – og vi kan næsten ikke vente.

Book et bord – eller kig forbi

Craver du en burger i Lyngby? Så book et bord, og vær sikker på en plads. Men du er selvfølgelig også velkommen til bare at droppe forbi, lade dig inspirere af menukortet og overtale bartenderen til at ryste en af vores Cock’s & Cows cocktails ud af ærmet, mens du venter på din mad.

Vi ses i Lyngby.

Kontakt cocks & Cows Lyngby
Find os her