Cocks & Cows Nørrebro
              KØKKEN
Søn - Tor: 16.00 - 21.00 
Fre - Lør: 16.00 - 21.30

BAR
Søn - Tor: 16.00 - 22.00
Fre - Lør: 16.00 - 00.00

Book bord Take away Events

Cock’s & Cows – din burger restaurant Nørrebro

Elsker du cocktails og burgere, så er Cock’s & Cows stedet for dig!

Vi har fundet det perfekte burgerspot på unikke Ravnsborggade, beliggende lige bag ved søerne på Nørrebro. Den hyggelige og livlige gade er det perfekte match med vores bud på kvalitetsburgere og har lagt hjem til Cock’s & Cows siden 2016. Blot et stenkast fra Dronning Louises Bro finder du en af Nørrebros hyggeligste burger restauranter, hvor vi står klar til at servere sprøde fritter og saftige burgere til hårde negle og blødende hjerter. Alle er velkomne hos Cock’s & Cows – vi er din lokale burger restaurant Nørrebro.

Læn dig tilbage og slap af, mens køkkenet tager sig af at fremtrylle alt fra burgere og salater til snacks og heldige pomfritter. Vi sørger for at holde gang i musikken, så du har noget at vippe med fødderne til, mens du spiser. Udforsk vores dessertmenu, og afslut dit måltid med lidt til den søde tand. Du har fortjent det!

Har du lyst til at nyde vores burgere derhjemme, så bare rolig. Vi tilbyder også take away i vores burger restaurant Nørrebro.

Brunch og burger Nørrebro

Nørrebro er en smeltedigel af kulturer – og ikke mindst gastronomiske indtryk. Derfor har vi selvfølgelig ikke sparet på hverken råvarer eller menuer i vores burger restaurant på Nørrebro. Her kan du kaste dig over alt fra vores velkendte burgere med 100 % dansk fritgående oksekød til brunch og cocktails.
Bestiller du en af vores velkendte burgere, vælger du som altid selv, om den saftige bøf skal serveres i vores egen signaturbolle, en amerikansk inspireret version, en fuldkornsbolle eller en glutenfri udgave. Når du har lyst til burger på Nørrebro, er det selvfølgelig dig og din smag, der bestemmer designet.

Er du til noget helt andet end den sædvanlige burger, dømmer vi ikke. Vi ligger jo på Nørrebro, og derfor skal der også være plads til quirky ønsker. Har du for eksempel lyst til burger og Bloody Mary til morgenmad? Så læg vejen forbi Cock’s & Cows Ravnsborggade, hvor vi står parat hver weekend med brunch til morgenfriske, sultne sjæle.

Sammensæt din egen morgentallerken fra vores udvalg af brunch-klassikere som bacon og pandekager, omfavn din indre millennial med avocado-toast, bliv fin på den med en Eggs Benedict, eller slip dig helt løs med en Morning Burger, der kombinerer alt det bedste fra morgenmadsbordet i én mundvandsdrivende mundfuld.

Ryst tømmermændene af med en milkshake, og forsød din morgen med en brownie med vanilleis, inden det bliver mandag, og arbejdet og de sure pligter kalder igen. Vi serverer selvfølgelig også cocktails, så din tømmermandsramte Tragic Sunday kan forvandles til en Magic Funday!
Cock’s & Cows Ravnsborggade er her for dig, når den står på burger på Nørrebro – eller brunch og cocktails for den sags skyld.

Book et bord

Overvejer du at kigge forbi til Cocktail, brunch eller burger på Nørrebro?

Book et bord – så står vi klar til at byde velkommen, når du besøger os i Ravnsborggade. Husk også, at du kan holde din helt egen fest hos Cock’s & Cows Ravnsborggade.
Mulighederne er nærmest grænseløse – ”It’s Our Place, but Your Party!” – og du kan få op til 120 gæster med i vores Party Room, der har sin helt egen private bar!

Kontakt cocks & Cows Nørrebro
Find os her