Cock’s & Cows Østerbro
Cocktail Bar
Man - Tor: 16:00 - 22:00
Fre - Lør: 12:00 - 23:00
Søn: 13:00 - 22:00
Køkken
Man - Tor: 16:00 - 21:00
Fre - Lør: 12:00 - 22:00
Søn: 13:00 - 21:00
Book bord
Take away
Events

Cock’s & Cows – din burger restaurant Østerbro

Elsker du cocktails og burgere, så er Cock’s & Cows stedet for dig.

Denne intime og hyggelige burgerrestaurant på Rosenvængets Alle har ligget lige om hjørnet fra Trianglen siden 2015. Cock’s & Cows byder dig velkommen med højt humør fra det øjeblik, du sætter fod i restauranten. Tag plads ved baren og nyd stemningen fra en svunden tid, der kaster dig tilbage til en speakeasy i Amerikas 1920’ere, eller snup et bord og lad dig opsluge af atmosfæren, mens du og dine venner nyder burgere og cocktails med stil.

Sæt dig tilbage og slap af, mens køkkenet tager sig af at fremtrylle alt fra burgere og salater til snacks og heldige pomfritter. Vi sørger for at holde musikken kørende, så du har noget at vippe med fødderne til, mens du spiser. Afslut dit måltid med en ofring til den søde tand, og find en ny favorit hver gang på vores dessertmenu. Du har fortjent det. Som din lokale burger restaurant Østerbro har vi tænkt på det hele.

Har du lyst til at nyde vores burgere derhjemme, så bare rolig. Vi tilbyder også take away på Østerbro.

Burger Østerbro – nyd den lokale stemning hos Cock’s & Cows

Mange forbinder Østerbro AKA Speltbæltet med Cafe Latté og barnevogne. Og det er nok hverken spelt, café latte eller barnevogne, der dukker op i dit hoved, når du tænker burger restaurant.

Men Cock’s & Cows ikke bare en burger restaurant på Østerbro. Her byder menukortet på alt fra eksotiske cocktails og specialøl til klassiske, saftige burgere med bolle efter eget valg. 

Du bestemmer selv, om den 180 gram tunge bøf med 100 % dansk fritgående oksekød skal omfavnes af vores helt egen signaturbolle eller den velkendte søde amerikanske version med sesamfrø – eller du foretrækker de mere “lokale” versioner med fuldkorn eller uden gluten. Når du nu skal have burger på Østerbro, skal dine kulinariske ønsker være i centrum. 

Og selvfølgelig kan du også nyde en cremet café latte – ligesom du sikkert kan finde plads til barnevognen ude foran vores hyggelige restaurant på Rosenvængets Allé 6. 

Som din lokale burger restaurant på Østerbro holder vi døren og køkkenet åbent for dig – uanset om du er til spelt og latte, eller du foretrækker en menu med lidt mere bøf og bid i. Kig forbi på vej hjem fra fodboldkamp i Parken – eller på vej til koncert samme sted. Eller nip til en cocktail på fortovsterrassen, når solen kaster sine stråler over Østerbros tagrygge.

Cock’s & Cows er lokal stemning lige i hjertet af Østerbro. Se menukortet her, eller kig forbi restauranten, og lad dig inspirere. Vi glæder os til at byde dig velkommen til cocktails og burgere på Østerbro.

Book et bord til burger på Østerbro

Har du lyst til en burger på Østerbro? Eller overvejer du at booke vores lokaler til din helt egen fest med cocktail- og burger-tema?

Book et bord, eller kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde hos Cock’s and Cows Østerbro.

Kontakt Cocks & Cows Østerbro
Find os her