fbpx
Skip to main content

It’s beginning to look a lot like Cocksmas

our place – your Christmas party

Julen er lige om hjørnet og vi glæder os til at invitere dig indenfor til en højtidsgodbid, der vil få mundvandet til at løbe!

Vi elsker julesmage, så vi har lavet ikke bare én, men TO lækre juleburgere til at spice din julemiddag med venner og familie op. Her får du alle de bedste dele af en glædelig jul i den bedste indpakning af dem alle: en burgerbolle 🍔

Vores julemenu ad libitum koster bare 499,- per person!

2 timer med mad og drikke ad libitum

Forkæl jer selv med et extravagant julemåltid med burgere, snacks, fritter, dips & drinks i hele to timer.

Start måltidet med et udvalg af blandede snacks til deling, inklusive vores ekstrasprøde hjemmelavede kartoffelchips – et must på julebordet – og vælg en af vores juleburgere som hovedret:

Hvad med The Duckchess? En saftig sag fyldt med pulled and, marineret i et krydret mix af hvidløg, timian, sukker og stjerneanis, med rødkål, pickles og mayo.

Eller vælg en Harrison Pork med grillet nakke fillet, rødkål, pickles, salat og sprøde flæskesvær. Serveres med brun sovs og en håndfuld hjemmelavede kartoffelchips for ekstra knas.

Sluk juletørsten med kander og flasker af juleøl fra Anarkist, Royal Pilsner, Royal Classic, husets rød- og hvidvin (begge økologiske!), Gin Hass, Dark ‘n’ Stormy samt vores special edition Christmas Cocktail.

Merry Cocksmas!

Kontakt

Vi står klar til at hjælpe dig med at planlægge den perfekte julefrokost. Udforsk restauranterne nedenfor eller spring direkte til at kontakte vores bookingafdeling og sæt festen i gang.

Vi har et væld af private dining muligheder, inklusive muligheden for at booke jeres helt eget karaoke room på Gammel Strand!

Klik nedenfor for at se alle vores selskabslokaler og kontakt os for at planlægge din julefrokost!

Kontakt

Book bord