Cocks & Cows København K
              KØKKEN
Søn: 12.00 - 21.00
Man - tors: 12.00 - 21.30
Fre - Lør: 12.00 - 22.00

BAR
Søn - Tor: 12.00 - 23.00
Fre - Lør : 12:00 - 23:00

 
Book bord Take away Events

Cocks & Cows – din burgerrestaurant I København

Elsker du cocktails og burgere, så er Cocks & Cows stedet for dig. Besøg vores burger restaurant i København K på Gammel Strand, og oplev atmosfæren og de mange indslag fra menukortet.

I restauranten kan du gå ombord i menukortet, som byder på alt fra den koloenorme og kraftfulde klassiker “The Governator” til veganske burgere, salater og cocktails. 

Find os på Gammel Strand 34, og overgiv dig til dine kød- og cocktail-cravings – eller vælg et af de veganske eller vegetariske alternativer, hvis du rider på den grønne bølge.

Cocks & Cows Gammel Strand – burger i historiske københavnske omgivelser

Gammel Strand er flagskibet i rækken af Cocks & Cows' barer og burgerrestauranter. Det var den første, der slog dørene op i 2010, og er stadig familiens stolthed og glæde – og vi kan ikke vente med at invitere dig indenfor. 

Her træder du ind i en autentisk amerikansk diner-stemning – dog med et skandinavisk twist. Indretningen består af bordeauxrøde sofaer kendt fra amerikanske diners, mens de rå murstensvægge danner en rustik fysisk ramme om menukortet og stemningen. Det hele brydes af lyset fra de ikoniske PH lamper. 

Året rundt serverer vi cocktails og burgere under markisen udenfor med udsigt til indbegrebet af København – kanalerne, der snor sig igennem en af de ældste hovedstæder i verden. Lad dig betage af Thorvaldsens Museum og Christiansborgs majestætiske arkitektur lige over for Gammel Strand, før du bevæger dig indenfor for at afprøve det store udvalg af spiritus bag baren. 

Og glem ikke at spørge om vores signature cocktails, når du besøger Cocks & Cows Gammel Strand for at sætte tænderne i en burger i København.

Kig forbi vores burgerrestaurant I København

Vi glæder os til at byde velkommen i vores burgerrestaurant på Gammel Strand. Kig forbi, læn dig tilbage, og slap af, mens køkkenet fremtryller alt fra burgere og salater til snacks og heldige pomfritter. Vi sørger for at holde musikken kørende, så du har noget at vippe med fødderne til, mens du spiser. Forkæl dig selv med en ofring til den søde tand efter dit måltid, og find en ny favorit hver gang på vores dessertmenu. Du har fortjent det. 

Har du lyst til at nyde vores burgere derhjemme, så bare rolig. Cocks & Cows er din burgerrestaurant i København, og selvfølgelig tilbyder vi også take away.

Fest og burger i København – cocktails og chill i vores gårdhave

Indre By er Københavns ubestridte fest-mekka – fyldt med quirky, cocky og kærlige mennesker spændt op til fest. Så hvorfor ikke mixe og matche fest og cocktails med burgere?

Læg en god bund med en burger fra menukortet, og skyl efter med en forfriskende cocktail, inden dansegulvene kalder. 

Selvfølgelig kan du også booke lokalerne i vores burger restaurant i København K. Cocks & Cows Gammel Strand har også plads til dig og dine gæster. 

For mange venner til et enkelt bord? Fortvivl ej! Vi har plads til hele banden i vores overdækkede gård, som er opvarmet hele året rundt. Et frisk pust i byens midte, hvor du og op til 50 venner kan varme op til en aften med stil – kun få minutters gang fra den travleste og festligste gade i København.

Book et bord i vores burgerrestaurant i København K

Craver du en burger? Eller er du bare tørstig på den der helt specielle måde, hvor kun en frisk-shaket cocktail kan slukke tørsten? 

Book et bord hos Cock’s & Cows Gammel Strand – eller kontakt os, hvis du vil leje lokalerne i vores burger restaurant i København.

Kontakt cocks & Cows København K
Find os her