Cocks & Cows Tivoli Food Hall (åbner igen 16. februar)
Man - Tor: 11:00 - 21:00
Fre - Lør: 11.00 - 22.00

Take away Events

Cock’s & Cows – din burger restaurant Tivoli

Elsker du cocktails og burgere, så er Cock’s & Cows stedet for dig.

Cock’s & Cows Tivoli serverer det bedste fra menukortet i streetfood stil lidt midt i Tivoli Food Hall på Bernstorffsgade 3. Her kan du nyde en klassisk burger i Tivoli med samme gode smag lavet af 100 % dansk fritgående oksekød præcis som i vores andre restauranter, men serveret i en størrelse, der er lige til at tage med.

De saftige bøffer er 120 gram tunge, så du kan føle dig mæt men let på tå ligesom Columbine, inden du bruger dit turpas på Dæmonen. Cock’s & Cows Tivoli er en forlystelsespark for dine smagsløg.

Sæt dig tilbage og slap af, mens køkkenet tager sig af at fremtrylle alt fra burgere og salater til snacks og heldige pomfritter. Vi sørger for at holde musikken kørende, så du har noget at vippe med fødderne til, mens du spiser.

Afslut dit måltid med en ofring til den søde tand, og find en ny favorit hver gang på vores dessertmenu. Du har fortjent det. Som din lokale burger restaurant og street food pusher i Tivoli har vi tænkt på det hele.

Burger Tivoli – nyd den festlige stemning hos Cock’s & Cows

Uanset om du er til vilde rutsjebaner eller foretrækker en fredfyldt gåtur i den ikoniske Tivoli have, så har Cock’s & Cows en burger, der kan få det til at kilde i maven på den gode måde.

Nyd et pitstop fra verden udenfor og smør din motor med et par cocktails frisk fra fad, inden du fortsætter ud i Eventyrhaven eller går på eventyr i Københavns gader.

Er du sulten efter mere, så vælg en af vores combo menuer, hvor du får én af vores bedste burgere sammen med en portion sprøde twister fries og eget valg af mayo. Kombiner det med en cocktail eller kølig fadøl for ekstra selvforkælelse.

Kontakt cocks & Cows Tivoli
Find os her