fbpx
Skip to main content

Klar
parat
dart!

Ram plet hos Cocks & Cows’ Dart Bar i København!

Sådan har du ikke spillet dart før. Prøv en klassiker, fornyet med teknologi og sjove interaktive dartspil. Du behøver ikk’ at holde styr på pointtælling og regler, uanset du er nybegynder eller øvet, så handler det bare om at kaste efter skiven – og hænge ud i vores dart bar.

Private Dart room

Få jeres eget dartlokale med fadølsanlæg og bar i København

Dart har fået en ordentlig teknologisk opdatering, så Dart på Cocks & Cows er ikke, som du kender det med kridttavler og pointtælling fra din lokale sportsbar eller pub.

I vores nye dartlokaler på Gammel Strand i København tæller skiven for dig og alle kan spille med – lige fra venner til kollegaer: 

Nyd øjeblikket, så klarer vi resten: Automatisk optælling af point af interaktivt dart system giver dig en problemfri spiloplevelse.

Social oplevelse, der rammer alle: Dart spil, der bringer venner, familie og kollegaer sammen i sjove og venskabelige konkurrencer.

Fri bar & Snack Attack: Du vælger, hvilken dartpakke der passer til jer. Der er fri bar i øl og sodavand som standard, og du kan tilføje snacks og cocktails, eller nuppe en af vores populære burgere efter spillet.

Den nye måde at spille darts

Dartspillet er digitaliseret med en række af interaktive dartspil, der underholder alle. Den perfekte aktivitet til en teambuilding dag eller aften med vennerne før en tur i Københavns natteliv. Her er de nye dartspil:


201: Et spil, hvor målet er at være den første til at reducere sin score fra 201 til præcis nul.

High Striker: Spilleren skal score højere end den foregående spiller for at undgå at miste et “liv”. Sidste spiller tilbage vinder.

Killer: Du skal ramme et tildelt mål for at få point. 3 point gør dig til en ”killer”, der kan slå modstandere ud. Sidste spiller tilbage vinder.

Høggern: Et spil, der kræver præcision og held, hvor det gælder om at score mest over 9 runder.

Shanghai: Godt sigtekorn er nødvendigt her. Du skal ramme det område, som du får udvalgt i hver runde.

ÅBNINGSTIDER

 • Mandag:
  12:00 – 22:00
 • Tirsdag:
  12:00 – 22:00
 • Onsdag:
  12:00 – 22:00
 • Torsdag:
  12:00 – 23:00
 • Fredag:
  12:00 – 00:00
 • Lørdag:
  12:00 – 00:00
 • Søndag:
  12:00 – 22:00

Book bord