fbpx
Skip to main content

Burgers & Boating

Sail away with delicious burgers

picnic on the water

Vi er gået sammen med Friendships for at tilbyde takeaway ved kanalen fra Cocks & Cows Gammel Strand!

Når du lejer en af Friendships’ picnicbåde for at nyde en dag på vandet i de københavnske kanaler, kan du nu bestille takeaway fra Cocks & Cows Gammel Strand – direkte fra båden!

Bestil og sejl videre til Gammel Strand – lige overfor Christiansborg. Her kan I stoppe ved kanten af kanalen med båden og sende et medlem af selskabet op ad trappen og ind i restauranten til afhentning, før I sejler væk i solnedgangen – med burgere i hånden!

Selskabsbåde

Kunne du tænke dig at holde et event på vandet? Lad Friendships og Cocks & Cows arrangere sæsonens fest for dig! Med en Friendshipskaptajn ved roret kan du og dit selskab på op til 25 personer sejle og drikke cocktails på vandet, nyde den smukke udsigt og toppe det hele med lækre sliders til en drøm af en dag.

Lad Friendships tage din ordre og få din kaptajn til at samle dine burgere, cocktails, vin og mere fra Cocks & Cows på Gammel Strand, så du kan sejle afsted med stil.

Hop over til Friendships for at booke din festbåd via e-mail.

end on a high note

Fuldend din ekstravaganza på vandet med en nat i vores Karaoke Room på Cocks & Cows!

Når du booker en af Friendships’ Selskabsbåde, kan du få din kaptajn til at tage dig direkte til restauranten på Gammel Strand, hvor du kan afslutte din aften med stil i vores fuldt udstyrede karaokerum – komplet med sin egen fadølshane!

Book det med eller uden mad inkluderet – men god stemning garanteret! Bare husk at fortælle din kaptajn, hvornår du vil rocke ud, og så vil Friendships sørge for, at I kommer til tiden.

Find vej

Cocks & Cows på Gammel Strand 34 ligger kun cirka 25 minutter væk med båd fra dit udgangspunkt ved Friendships på Trangravsvej 1, Christianshavn.

Restauranten ligger kun 25 meter fra vandkanten – du kan ikke undgå at se den! Bare spring op ad trappen, og så vil du se de store blå markiser. Forestil dig at træde ud fra elevatoren ved Gammel Strand Metrostation og kigge til venstre – der er vi.

Hvis du har problemer med at få øje på restauranten fra vandet, så fortvivl ikke! Se efter bygningen med “WINSLØW” i store messingbogstaver, der skinner i solen. Du finder restauranten lige nedenunder.

Contact

Alle både – store som små – bookes direkte gennem Friendships:

Email: Info@Friendships.dk

Telefon: +45 53 83 78 78

Catering til Selskabsbåde bookes også direkte gennem Friendships.

Hvis du bestiller en mindre båd (maks. 8 personer), kan du bestille takeaway direkte fra båden via en QR-kode.

Bemærk: Du må aldrig forlade din båd, når du henter din takeaway! Vælg en person til at gå fra borde og hente din mad fra restauranten og lad resten af gruppen slappe af i båden.

Book bord