Cocks & Cows København K (SP34)

Søn - Ons: 12.00 - 22.00
Tors - Lør: 12.00 - 23.00

Book bord Take away Events

Cock’s & Cows SP34 – burgere og cocktails

Har du den der helt specielle sult, hvor kun en burger kan gøre dig mæt?

Slå vejen forbi Cock’s & Cows SP34 i det københavnske latinerkvarter. Her står vores burger-kokke og bartendere klar til at tilberede bramfri og alt andet end beskedne burgere samt kolde cocktails, der beruser på mere end en måde.

Du finder os på Sankt Peders Stræde 34 – lige midt i København. Og vi kan næsten ikke vente med at invitere dig indenfor.

Cock’s & Cows SP34 – sæt tænderne i en burger med udsigt over byens tage

Inde i Hotel SP34 ved Jarmers Plads finder du Cock’s & Cocks SP34, hvor restauranten er en integreret del af hotellet. Og det moderne og rå udtryk gør SP34 til et spændende og lækkert sted at spise middag på mere end én måde.

Kronjuvelen er dog ovenpå, hvor du finder den enestående tagterrasse med udsigt over byen – perfekt til varme aftener med en cocktail i hånden.

Cock’s & Cows SP34 er mere end en burger restaurant København – det er en skjult skat, som giver dig mulighed for at nyde burgere i en intim oase i midten af den travle hovedstad.

Giv dig hen til menuen hos Cock’s & Cows SP34

Den danske burgerkrig hærger stadig i bedste velgående – og Cock’s & Cows har ingen planer om våbenhvile. Tværtimod har vi disket op med et tungt arsenal af bombastiske burgere.

Prøv for eksempel den efterhånden legendariske ”The Governator”, som selvfølgelig er opkaldt efter alletiders actionhelt Arnold Schwarzenegger. Ligesom den østrigske bodybuilder er burgeren en moppedreng af kaliber – komplet med dobbelt bøf, dobbelt cheddar, bacon og løgringe. 

Tør du give dig i kamp med “The Governator” – eller må du kaste håndklædet i ringen? Læg vejen forbi Cock’s & Cows SP34, hvis du føler dig modig. 

Er din appetit lidt mere beskeden, eller føler du dig bare ikke helt så cocky? Bare rolig, vi har også lidt mere ydmyge indslag på menukortet – både ærkeamerikanske oksekødsburgere og veganske og vegetariske alternativer. 

Uanset hvad du foretrækker, har vores menuer én ting til fælles: Friske råvarer! Du kan derfor altid være sikker på at sætte tænderne i 100 % dansk fritgående kvæg eller kylling, ligesom grøntsagerne fra Aarstiderne altid er sprøde og økologiske.

Besøg Cock’s & Cows SP34, og giv dig hen til menuen. Har du plads i dessert-maven, har vi selvfølgelig også noget til den søde tand. Og trænger du til at forbrænde lidt kalorier, skal vi nok sørge for at holde musikken kørende, så du har noget at vippe fødderne til.

Fest og burger i København – cocktails og chill på tagterrassen

Burgere og cocktails passer sammen som legoklodser – det mener vi i hvert fald hos Cock’s & Cows. Derfor serverer vi også et bredt udvalg af friskrystede cocktails i restauranten. Bestil din foretrukne cocktail, eller spørg efter vores signature cocktail.

Nyd viben og en burger i restauranten, og kom på toppen af København på vores tagterrasse – selvfølgelig med en cocktail ved hånden. Og med placeringen i København K er byens pulserende natteliv altid lige i nærheden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til burgere, cocktails og chill hos Cock’s & Cows SP34.

Book et bord i vores burger restaurant i København K

Hos Cock’s & Cows SP34 kan du holde din helt egen fest. Mulighederne er nærmest grænseløse – ”It’s Our Place, but Your Party!” Og du kan få eksklusivt brug af hele restauranten eller tagterrassen – eller begge dele – til dit event. Vi liner Al fresco cocktails op til dig og dine gæster inden middagen, hvor I kan være op til 100 spisende.

Book et bord hos Cock’s & Cows SP34, eller kontakt os for at booke restauranten eller tagterrassen eksklusivt til dig og dine venner.

Kontakt cocks & Cows København K
Find os her