fbpx
Skip to main content

private dining rooms

Gå på opdagelse i vores store udvalg af selskabslokaler

karaoke room

Adresse: Gammel Strand 34, 1202 København
Kapacitet: 25 personer

Sæt din indre sangfugl fri i vores private karaoke rum – mad og drikke inkluderet!

Den perfekte aktivitet til en polterabend, fødselsdagsfester og andre sociale begivenheder. Skab minder for livet og find din gruppes nye temasang i vores karaoke rum på Gammel Strand!

Orangeriet

Adresse: Lyngby Hovedgade 78, 2800 Kongens Lyngby
Kapacitet: 50 siddende, 80 stående.

Vores Orangeri er et af vores mest ekslusive private dining rooms. Mærk solens stråler igennem de store panoramavinduer, og få glæde at dit helt eget lokale gemt væk fra den travle restaurant.

De rumlige omgivelser i vores Orangeri gør det ideelt til private arrangementer såvel som firma events. Tøv endelig ikke med at kontakte os for at booke dette smukke lokale, før det er for sent!

Gårdhaven

Adresse: Gammel Strand 34, 1202 København
Kapacitet: 35 personer

Vores hyggelige gårdhave på Gammel Strand kan benyttes året rundt og er perfekt til fester uanset hvad vejrudsigtens prognoser. Med et udtrækkeligt tag og varmelamper der holder dig dejlig varm når temperaturen falder, er det et perfekt sted til private events i hjertet af København.

urban terrace

Adresse: Sankt Peders Stræde 38, 1453 København
Kapacitet: 35 personer

New Yorker rooftop vibes midt i København.

Åben i sommermånederne til både almindelig restaurant men også til private events. Frisk luft – bogstaveligt talt –  ideelt til en tidlig aften ude eller til en drink inden en dejlig middag i vores restaurant på Hotel SP34 eller en af vores andre lokationer hvor festen kan fortsætte hele aftenen.

spencer

Adresse: Gammel Strand 34, 1202 København
Kapacitet: 35 personer

Rejs tilbage i tiden i vores cocktailbar gemt væk under restauranten på Gammel Strand. Snup en bås og lad timerne passere mens du sipper på vores lækre cocktails og long drinks lavet af husets bartendere.

Varm op inden jeres middag eller kig forbi til årets efterfest.

the barn

Adresse: Gammel Strand 34, 1202 Copenhagen
Kapacitet: 15 personer

Industriel æstetik med intime vibes, the barn er perfekt til grupper der ønsker en fed aften uden bekymringer om støj klager fra naboerne! Udnyt jeres private lokale til at tage egen underholdning med i frit kan vise på projektoren.

SKÅL!

Burgere & Minigolf

Lokation: Kødboderne 9, 1711 København
Kapacitet: 500 gæster

Opdag den ultimative destination på Camping Bar i Kødbyen! Forkæl dig selv med din favorit burger fra Cocks & Cows og slå dig løs på de 18 professionelle minigolf baner, 2 barer og en lækker menu fyldt med lækre snacks.

Perfekt til en uforglemmelig aften med venner eller kollegaer, centralt placeret til Kødbyen nær Dybbølsbro Station.

Kontakt

Book bord